ÁRAK

Freeswing havi díj: 5000Ft
Havi díj ellenében járhatsz óráinkra, továbbá:

  • a szabad gyakorlásokra és a Péntek Esti Klubba ingyenes a belépés.
  • hetente akár többször is járhatsz a szintednek megfelelő csoportokba, de kizárólag tanárral való egyeztetés után.

Attól a naptól érvényes, amikor feliratkoztál. A bérletet minden hónap ezen napján kell meghosszabbítanod.

Magánóra és esküvői tánctanítás: Kérlek érdeklődj telefonon!
(Freeswing és Everydance tagok kedvezményben részesülnek!)

Legközelebbi kezdő tanfolyamok: 

Ha szeretnél értesülni a kezdő west coast swing tanfolyamokról és egyéb eseményekről, akkor kövesd facebook oldalunkat: Freeswing: a west coast swing klub

 

Kezdő west coast swing tanfolyam indul szeptemberben!

 

Szeretnéd elkezdeni?

Ha szeretnél belevágni a west coast swingbe, akkor jelentkezz a legközelebbi kezdő tanfolyamunkra vagy hétvégi ízelítő workshopunkra. Folyamatosan indítunk kezdő órákat és tartunk gyorstalpaló órákat. Az első alkalom után nálunk csak akkor kell bérletet venned, ha tetszett és szertnéd folytatni. Gyere kényelmes ruhában és hozz magaddal váltócipőt.

 

 

 

Már jártál west coast swing tanfolyamra?

Ha már tanultál west coast swinget és szeretnél csatlakozni valamelyik heti rendszerességű óránkhoz, akkor keress meg minket telefonon vagy emailben mielőtt eljönnél és segítünk megtalálni a megfelelő órát és időpontot számodra.

 

Milyen tanfolyamaink vannak?

Szeptembertől június végéig minden hétköznap tartunk west coast swing órákat 8 szinten a teljesen kezdőtől a középhaladó és haladó órákon át egészen a klub órákig. Nem hiszünk a meghatározott időszakra szóló tanfolyamokban. A tánc egy olyan tevékenység, ami az életed részévé válik, ha egyszer beleszeretsz. Nem lehet megtanulni egy “8 hetes tanfolyam” alatt. Ennek megfelelően nálunk havi díjért cserébe részt vehetsz a szintednek megfelelő órákon akár heti többször is (tanárral való egyeztetés után).

 

Intenzív west coast swing tanfolyam

Ha elkapott a west coast swing láz és két hónapon belül villantani akarsz a buliban, akkor az intenzív west coast swing tanfolyam helyett egy hasznosabb receptet javaslunk: sok csoportos óra + magánórák + gyakorlás. Táncolj minél több emberrel, táncolj sokat és rendszeresen.